Wat doen wij?

GvP goalkeepercoaching geeft u de mogelijkheid om gericht te trainen om een betere keeper te worden. Keepen is anno 2020 erg populair geworden ten opzichte van vroeger. Waar in het verleden de grootste speler of de slechtste speler in de goal gezet werd merk je dat kinderen tegenwoordig al op jongere leeftijd de ambitie hebben om te gaan keepen.

 

Momenteel speel ik zelf nog in het 1e elftal van vv Bavel. Daarnaast ben ik nu 3 jaar actief als keeperstrainer in de jeugd bij NAC Breda en 5 jaar bij Keepersschool Diego. Dit seizoen verzorgen wij ook de keeperstrainingen voor de jeugd van SV Reeshof. Met de ervaring die ik tot nu heb opgedaan als keeper, in combinatie met mijn ervaring als keeperstrainer is het mijn doel om keepers te helpen met hun ontwikkeling om uiteindelijk het beste uit hun zelf te halen op keepersgebied.

 

Vanuit GVP Goalkeepercoaching bieden wij de mogelijkheid om 1-op-1 of 2-op-1 trainingen te volgen waarin er een uur lang intensief, op de vooraf besproken punten, wordt getraind. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Privé-training

Een uur lang intensieve aandacht. Dit is mogelijkheid in een 1-op-1 of 2-op-1 setting. Klik op de foto om de tarieven te bekijken.

Privé-training pakketten

Opzoek naar Privé-training voor meerdere keren? Klik op de foto om onze pakketten te bekijken.

Keeperstraining voor uw club

Als club op zoek naar een externe partij die de keeperstrainingen verzorgen? Klik op de foto voor meer informatie.Voor al uw keepers-spullen:

Een ruim assortiment handschoenen, kleding, onderkleding en bescherming. Alles wat u nodig heeft om goed voorbereid het veld op te stappen, vind u bij KeepersTalent! Met ruime kennis en deskundig advies stapt u altijd de deur uit met handschoenen die bij je passen. Ook online een ruim assortiment beschikbaar. Vragen of advies nodig? U kunt altijd contact opnemen via en chat of telefonisch.

 

Klik op het logo en bekijk de site.